Col·lecció Breus de Josep Montasell

Hem incorporat al blog la Col·lecció Breus, els escrit de reflexió que periòdicament fa en Josep Montasell i Dorda.
Aquesta col·lecció suposen la tercera etapa d’aquests escrits personals amb la que en Josep ha ampliat el nombre de receptors inclosos en cada tramesa.
En Josep ens diu sobre aquests escrits: “Tot va iniciar-se a l’any 2010 amb les “Reflexions des d’un parc agrari”, que rebien un grup reduït de 20 persones, i que acaben a l’any 2012 amb 81 reflexions. Durant els ans 2013 i 2014 les reflexions es fan des del racó de pensar (Reflexions des del racó de pensar) publicant-se 17. És ja al 2015 que inicio una nova etapa amb el “Breus.ppt””.
Foto: Parc Agrari 08 02 2014 06 by Centre Europeu de Barcelona (CC BY-SA 2.0)

En Josep ha treballat principalment en la preservació, desenvolupament i gestió d’espais agraris participant en diversos planejaments municipals (Sabadell, Mataró, Arenys de Munt, etc.), en projectes internacionals a les repúbliques de Haití i de la Xina i en els estudis previs i el desenvolupament de diversos parcs agraris i rurals destacant els del Parc Agrari del Baix Llobregat.

De moment ja tenim incorporats a la Col·lecció Breus 8 documents, el darrer dels quals en Josep el va enviar la setmana passada. Un escrit relacionat amb el 2016 Any Internacional dels llegums, organitzat per la FAO per promoure el conreu i el consum d’aquests vegetals.

Comentaris